Слънчево и горещо ще е времето днес. В 16 области -

...
Слънчево и горещо ще е времето днес. В 16 области -
Коментари Харесай

Горещо време до сряда, опасност от пожари в 16 области |

Слънчево и горещо ще е времето през днешния ден. В 16 области - Плевен, Велико Търново, Русе, Търговище, Шумен, Пловдив, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Хасково, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Перник и Бургас, е в действие е екстремален показател за пожароопасност.  

Максималните температури ще са сред 32 и 37 градуса, съгласно прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология. 

Днес в след обяд в планините ще има повече облаци, временен дъжд ще превали на изолирани места. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 29, а на 2000 метра - към 22 градуса.

Бриз ще разхлажда край морето, температурите там няма да надвишават 31 градуса на брега и 27 градуса измежду вълните от 2-3 бала. 

Утре термометрите ще се качат до 39 градуса тук-там. Така ще е и във вторник. В сряда и четвъртък със слаб до сдържан вятър от север-североизток температурите ще се намалят с 2 до 4 градуса. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там, през първия ден в Североизточна България и планините на Югозападна, а през втория - в централните региони от страната и Рило-Родопската област, ще превали и прегърми. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР